fbpx

Wat weet jij van de geneeskracht van bloemen? Onze voorouders wisten al dat bepaalde planten, bloemen en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Niet voor niets is er een bekend spreekwoord: “tegen alles is wel een kruid gewassen”. Met de technologie van tegenwoordig zijn we deze prachtige bloemen nog steeds aan het onderzoeken. Er zijn 4 bloemen die in ieder geval een belangrijke rol voor onze huid spelen.

Kamille: Kamille heeft een kalmerende werking. Hij wordt vaak gebruikt tegen stress. Ook voor een onrustige huid worden deze bloemen vaak verwerkt in cremes of in olie-vorm. Ook van binnenuit kan kamille een goede werking hebben op je huid. Drink bijvoorbeeld kamille the voor het slapen gaan, wellicht helpt het en wordt je wakker met een stralende huid. Het zal je in ieder geval een kalmerende nachtrust geven.

Marjolein: Vaak komt een stralende huid van binnen en de voeding die je eet. De bloem (kruid) Marjolein kan je helpen om deze vette hap wat licht verteerbaar te maken. Voordat we allemaal met onze bos Marjolein bij de Mac naar binnen hollen heeft het ook nog meerdere krachten. Heb jij bijvoorbeeld last van je maag dan kan het kruid ook helpen. Ook helpt het de zwakke zenuwen herstellen. Zelfs de Romeinen maakte hier al gebruik van. 

Lavendel: Lavendel kalmeert. Heb jij bijvoorbeeld een onrustige huid? Zorg er dan voor dat je een gezichtsmasker, creme of onder goedje shopt met lavendel. Vaak zie je dit ook terug in homeopatische producten van bijvoorbeeld Dr. Vogel, Weleda en VSM.

Goudsbloem: Het meeste zie je deze bloem verwerkt in heilzame producten zowel inwendig als uitwendig. Deze bloem heeft een verzachtende werking. Bij verwondingen helpt de goudsbloem om bloedingen te stelpen, sneetjes te genezen en schaafwonden te herstellen.

3 BELANGRIJKE tips bij het uitzoeken van een outfit

3 BELANGRIJKE tips bij het uitzoeken van een outfit

Bij het uitzoeken van een outfit kan je soms al helemaal vastlopen, laat staan als het gaat om een outfit die jouw die ene baan moet geven! Wij begrijpen dat en hebben 3 tips op een rijtje gezet waar je ALTIJD even rekening mee moet houden en goed over na moet denken!...

Hoe zelfvertrouwen je kan helpen met je business

Hoe zelfvertrouwen je kan helpen met je business

We zijn allemaal wel eens onzeker, vooral als wij vrouwen onze maandelijkse issue hebben en ons zelfverzekerde gevoel nergens te vinden is! Als jij een onderneming hebt is zulke onzekerheden helemaal niet handig maar wat helpt nu om je daar een beetje overheen te...

Closet Scan

closet Scan "Ik kijk graag met je mee om alles uit je kast te halen" BoekenJe kast hangt vol met kleding maar leuke setjes maken lukt niet! Je hebt het gevoel dat je een paar kleine tips nodig hebt om zelfstandig in de toekomst te kunnen combineren waarbij je beter en...

Body Scan

Body Scan "Ik kijk graag met je mee om alles uit je figuur te halen" Je bent altijd opzoek naar de perfecte outfit voor die ene meeting maar weet niet waar je aan moet trekken? Je hebt het gevoel dat je een paar kleine tips nodig hebt om zelfstandig in de toekomst te...

1 OP 1 SHOP ADVIES

Het 1 op 1 shop advies aanbod, is er om jouw te helpen bij je kleding keuze. De vragen wat past er goed bij mij en wat trek ik aan? helpen we de wereld uit! Mijn doet ik jou gevoel voor fashion naar een next level te tillen en onzekerheden op het gebied van kleding...

Plussize blogger ontwerpt zwemkleding

Plussize blogger ontwerpt zwemkleding

Fashion Katie Sturino: een blogster uit New York was het zat dat ze bij het uitzoeken van zwemkleding altijd gefrustreerd de winkel verliet. Dit is zo herkenbaar voor vele vrouwen waardoor haar eigen ontworpen zwemkleding nu zo’n succes is! Gewoon omdat het zo lekker...

DIY Bruisbal maken

DIY Bruisbal maken

Voor één bruisbal heb je nodig: -2,5 eetlepel citroenzuurpoeder-2,5 eetlepel baking soda-een scheutje badolie met een geur naar keuze-maizena-eventueel kleurstof Je mikt de citroenzuurpoeder en baking soda bij elkaar in een kom en mixt dit. Dan voeg je badolie toe,...

Fashion Nova heeft het slechtste photoshop team!

Fashion Nova heeft het slechtste photoshop team!

Fashion Nova een toffe webshop waar zowel mannen als vrouwen een outfit kunnen shoppen!  Op zich helemaal niets mis mee en ze hebben veel keuze. Echter slaan ze qua foto’s, waarbij ze hun kleding presenteren, de plank mis. We hebben geen idee wie zicht ontfermd over...