fbpx

Mijn naam is Mariët Kimmann, ik woon in het buitengebied van Tilligte en ben 51 jaar. Ik ben getrouwd met Jan en samen hebben we drie nog thuiswonende kinderen van 17, 19 en 21 jaar. Meestal ben ik gek op dit viertal, soms word ik er gék van! Op zulke momenten stap ik met liefde door de tussendeur van ons huis die leidt naar mijn praktijk waar de stilte hoorbaar is en waar lichaam en geest tot rust komen.

In 2009 ben ik mijn praktijk gestart, mooi rustig in een kleine kamer op de bovenverdieping. Onopvallend, dat vind ik prettig. Om mij heen werd me gevraagd:

“Mariët ga je geen artikel in de krant schrijven, om te laten weten wat je zoal doet?”

Nu is het voor mij geen probleem om te vertellen over wat ik doe, alleen dát wat ik doe is niet echt doorsnee; voetreflexzonetherapie, spatadertherapie, stoelmassage en dan ook nog eens tenen lezen. Tja, en dat in een klein dorp waar je al snel opvalt en helemaal als het in de krant komt. Ik vind dat spannend! Uiteindelijk zag ik het nut er wel van in en stemde ik toe. Maar, op het moment dat de krant in de bus viel vroeg ik me echt af; waarom doe ik dit?, waarom wil ik dit? Slapeloze nachten had ik voordat de bewuste krant uitkwam.

Ruim twee jaar geleden heb ik mijn praktijk verhuisd naar een ruimte beneden naast ons huis. En naar aanleiding daarvan ook meteen maar een datum geprikt voor een open dag! Want ook daar zag ik het nut wel van in. De datum kwam in zicht en alles was goed geregeld; vriendinnen zouden de catering verzorgen, de kinderen hand- en spandiensten verrichten en mijn rots in de branding Jan moest er alleen maar zijn. Nou ja ‘zijn’.. het betekende mijn gestress incasseren en vooral niets verkeerd zeggen want dan ga ik los. Eerlijkheidshalve is dit niet het leukste gedeelte in mij. Opnieuw slapeloze nachten!

Nu hoor ik je denken: “Goh, Mariët en dan nu schrijven voor een website over je werk en jezelf?” Ik weet het, ook weer iets om slapeloze nachten van te krijgen. Maar wat ik doe vind ik zo ontzettend mooi; persoonlijk contact met de mensen, verlichting van klachten kunnen geven, ontspanning en rust mogen bieden. Kortom, aandacht voor jou! Dat is waar het bij mij in de praktijk om draait én daarom schrijf ik deze stukjes.3 BELANGRIJKE tips bij het uitzoeken van een outfit

3 BELANGRIJKE tips bij het uitzoeken van een outfit

Bij het uitzoeken van een outfit kan je soms al helemaal vastlopen, laat staan als het gaat om een outfit die jouw die ene baan moet geven! Wij begrijpen dat en hebben 3 tips op een rijtje gezet waar je ALTIJD even rekening mee moet houden en goed over na moet denken!...

Hoe zelfvertrouwen je kan helpen met je business

Hoe zelfvertrouwen je kan helpen met je business

We zijn allemaal wel eens onzeker, vooral als wij vrouwen onze maandelijkse issue hebben en ons zelfverzekerde gevoel nergens te vinden is! Als jij een onderneming hebt is zulke onzekerheden helemaal niet handig maar wat helpt nu om je daar een beetje overheen te...

Closet Scan

closet Scan "Ik kijk graag met je mee om alles uit je kast te halen" BoekenJe kast hangt vol met kleding maar leuke setjes maken lukt niet! Je hebt het gevoel dat je een paar kleine tips nodig hebt om zelfstandig in de toekomst te kunnen combineren waarbij je beter en...

Body Scan

Body Scan "Ik kijk graag met je mee om alles uit je figuur te halen" Je bent altijd opzoek naar de perfecte outfit voor die ene meeting maar weet niet waar je aan moet trekken? Je hebt het gevoel dat je een paar kleine tips nodig hebt om zelfstandig in de toekomst te...

1 OP 1 SHOP ADVIES

Het 1 op 1 shop advies aanbod, is er om jouw te helpen bij je kleding keuze. De vragen wat past er goed bij mij en wat trek ik aan? helpen we de wereld uit! Mijn doet ik jou gevoel voor fashion naar een next level te tillen en onzekerheden op het gebied van kleding...

Plussize blogger ontwerpt zwemkleding

Plussize blogger ontwerpt zwemkleding

Fashion Katie Sturino: een blogster uit New York was het zat dat ze bij het uitzoeken van zwemkleding altijd gefrustreerd de winkel verliet. Dit is zo herkenbaar voor vele vrouwen waardoor haar eigen ontworpen zwemkleding nu zo’n succes is! Gewoon omdat het zo lekker...

DIY Bruisbal maken

DIY Bruisbal maken

Voor één bruisbal heb je nodig: -2,5 eetlepel citroenzuurpoeder-2,5 eetlepel baking soda-een scheutje badolie met een geur naar keuze-maizena-eventueel kleurstof Je mikt de citroenzuurpoeder en baking soda bij elkaar in een kom en mixt dit. Dan voeg je badolie toe,...

Fashion Nova heeft het slechtste photoshop team!

Fashion Nova heeft het slechtste photoshop team!

Fashion Nova een toffe webshop waar zowel mannen als vrouwen een outfit kunnen shoppen!  Op zich helemaal niets mis mee en ze hebben veel keuze. Echter slaan ze qua foto’s, waarbij ze hun kleding presenteren, de plank mis. We hebben geen idee wie zicht ontfermd over...