fbpx

We feel you: je hebt net een nieuwe gebreide trui gekocht, hij zit geweldig, voelt super zacht en het liefste ga je er in wonen! Hoe kunnen wij er nu voor zorgen dat deze gebreide trui zo lang mogelijk in jouw bezit blijft en dat je deze (zelfs na een eeuwigheid) nog steeds je favoriet is? Voer onderstaande tips zorgvuldig uit en jij en je fav-trui zullen elkaar nog heel wat jaren lekker warm houden!

Nooit ophangen: Om te beginnen mag je een gebreide trui nooit ophangen. Waarom niet? Het is slecht voor het breiwerk en het model van de trui. Hang hem om te kijken maar is aan een hanger en kijk maar hoe zwaar die is. Vooral aan de bovenkant bij de schouders gaat die dan ontzettend uithangen.

Goed opvouwen en opbergen: Zorg voor een mooi donker plekje in je kast waar je trui netjes opgevouwen kan liggen.

Nare geurtjes: Hier gaan we dan; het kan ontzettend slecht aflopen voor je trui als je hem op de verkeerde manier wast. Om te beginnen stellen we dit proces zo lang mogelijk uit. Nare geurtjes zijn echt te verhelpen om je trui een paar uurtjes te laten luchten. Je zou ook nog een ondershirt kunnen dagen onder je lieveling trui zodat deze geurtjes niet gelijk in je trui terecht komen. 

Wassen: Als we dan toch op het punt komen dat het tijd is om je trui te wassen dan is het belangrijk dat je dit op de goede manier doet. Doe dit om te beginnen altijd binnenstebuiten om geen schuurplekken te krijgen van de trommel en/of andere kledingstukken. Kies voor wolwad, handwas of koudwas (in ieder geval nooit warmer dan 30 graden). Zo min mogelijk centrifugeren of helemaal niet. Haal hem zo nat mogelijk uit de wasmachine en laat de trui liggend drogen (zie eerste alinea).3 BELANGRIJKE tips bij het uitzoeken van een outfit

3 BELANGRIJKE tips bij het uitzoeken van een outfit

Bij het uitzoeken van een outfit kan je soms al helemaal vastlopen, laat staan als het gaat om een outfit die jouw die ene baan moet geven! Wij begrijpen dat en hebben 3 tips op een rijtje gezet waar je ALTIJD even rekening mee moet houden en goed over na moet denken!...

Hoe zelfvertrouwen je kan helpen met je business

Hoe zelfvertrouwen je kan helpen met je business

We zijn allemaal wel eens onzeker, vooral als wij vrouwen onze maandelijkse issue hebben en ons zelfverzekerde gevoel nergens te vinden is! Als jij een onderneming hebt is zulke onzekerheden helemaal niet handig maar wat helpt nu om je daar een beetje overheen te...

Closet Scan

closet Scan "Ik kijk graag met je mee om alles uit je kast te halen" BoekenJe kast hangt vol met kleding maar leuke setjes maken lukt niet! Je hebt het gevoel dat je een paar kleine tips nodig hebt om zelfstandig in de toekomst te kunnen combineren waarbij je beter en...

Body Scan

Body Scan "Ik kijk graag met je mee om alles uit je figuur te halen" Je bent altijd opzoek naar de perfecte outfit voor die ene meeting maar weet niet waar je aan moet trekken? Je hebt het gevoel dat je een paar kleine tips nodig hebt om zelfstandig in de toekomst te...

1 OP 1 SHOP ADVIES

Het 1 op 1 shop advies aanbod, is er om jouw te helpen bij je kleding keuze. De vragen wat past er goed bij mij en wat trek ik aan? helpen we de wereld uit! Mijn doet ik jou gevoel voor fashion naar een next level te tillen en onzekerheden op het gebied van kleding...

Plussize blogger ontwerpt zwemkleding

Plussize blogger ontwerpt zwemkleding

Fashion Katie Sturino: een blogster uit New York was het zat dat ze bij het uitzoeken van zwemkleding altijd gefrustreerd de winkel verliet. Dit is zo herkenbaar voor vele vrouwen waardoor haar eigen ontworpen zwemkleding nu zo’n succes is! Gewoon omdat het zo lekker...

DIY Bruisbal maken

DIY Bruisbal maken

Voor één bruisbal heb je nodig: -2,5 eetlepel citroenzuurpoeder-2,5 eetlepel baking soda-een scheutje badolie met een geur naar keuze-maizena-eventueel kleurstof Je mikt de citroenzuurpoeder en baking soda bij elkaar in een kom en mixt dit. Dan voeg je badolie toe,...

Fashion Nova heeft het slechtste photoshop team!

Fashion Nova heeft het slechtste photoshop team!

Fashion Nova een toffe webshop waar zowel mannen als vrouwen een outfit kunnen shoppen!  Op zich helemaal niets mis mee en ze hebben veel keuze. Echter slaan ze qua foto’s, waarbij ze hun kleding presenteren, de plank mis. We hebben geen idee wie zicht ontfermd over...