fbpx

Niet iedereen heeft het geluk met een volle bos haar maar iedereen kan zijn of haar wel laten glanzen. Hoe je dat doet? Met “natuurlijke” producten natuurlijk! Geen dure uitgaves, sterker nog, waarschijnlijk staat de oplossing gewoon in je eigen keuken kastje. De 3 belangrijkste manieren, hebben we voor je op een rijtje gezet! 
 

Eieren: Dit is “by far” het allerbeste voor je haar omdat een ei vol met proteïne zit. Laat je haar daar nou dol op zijn! Wil je een ei masker maken voor je haar? Mix het dan met 1 eetlepel olijfolie en wat honing, dek het haar even af met bijvoorbeeld een handdoek, laat het goed intrekken (30 min) en spoel het vervolgens uit met LAUW water en was je haar vervolgens als je normale was-routine. Bij het uitspoelen van het zelfgemaakte masker is het wel echt van belang dat je het gaat uitspoelen met lauw water, aangezien een ei gaat stollen als je het te warm uitwast. Doe dit 1x per week en je haar zal stralen.

Kokosolie: Bij droog haar is olie het beste om je haar weer in balans te krijgen, kokosolie is nog beter. Waarom? Omdat het de meest organische en natuurlijke olie is die je haar kan hebben. Masseer de kokosolie goed in je haar. Laat het goed intrekken en spoel je haar goed uit, wederom met lauw water en was je haar daarna volgens je normale routine. Dit kan je wel 2x per week doen en is ook nog eens goed voor je haar.

Bier: Oké, voordat je bij het eerste beste feestje gelijk onder de tap gaat hangen, kan je ook beginnen met een blikje bier. Was je haar om te beginnen volgens je normale routine met shampoo, gooi vervolgens de volledige inhoud van een blikje bier in je haar, met ronddraaiende bewegingen moet je het goed in masseren. Laat even intrekken en spoel het goed uit. Was nogmaals je haar volgens de normale routine en glazen maar. 1x per week deze bier-douche is goed voor je haar.3 BELANGRIJKE tips bij het uitzoeken van een outfit

3 BELANGRIJKE tips bij het uitzoeken van een outfit

Bij het uitzoeken van een outfit kan je soms al helemaal vastlopen, laat staan als het gaat om een outfit die jouw die ene baan moet geven! Wij begrijpen dat en hebben 3 tips op een rijtje gezet waar je ALTIJD even rekening mee moet houden en goed over na moet denken!...

Hoe zelfvertrouwen je kan helpen met je business

Hoe zelfvertrouwen je kan helpen met je business

We zijn allemaal wel eens onzeker, vooral als wij vrouwen onze maandelijkse issue hebben en ons zelfverzekerde gevoel nergens te vinden is! Als jij een onderneming hebt is zulke onzekerheden helemaal niet handig maar wat helpt nu om je daar een beetje overheen te...

Closet Scan

closet Scan "Ik kijk graag met je mee om alles uit je kast te halen" BoekenJe kast hangt vol met kleding maar leuke setjes maken lukt niet! Je hebt het gevoel dat je een paar kleine tips nodig hebt om zelfstandig in de toekomst te kunnen combineren waarbij je beter en...

Body Scan

Body Scan "Ik kijk graag met je mee om alles uit je figuur te halen" Je bent altijd opzoek naar de perfecte outfit voor die ene meeting maar weet niet waar je aan moet trekken? Je hebt het gevoel dat je een paar kleine tips nodig hebt om zelfstandig in de toekomst te...

1 OP 1 SHOP ADVIES

Het 1 op 1 shop advies aanbod, is er om jouw te helpen bij je kleding keuze. De vragen wat past er goed bij mij en wat trek ik aan? helpen we de wereld uit! Mijn doet ik jou gevoel voor fashion naar een next level te tillen en onzekerheden op het gebied van kleding...

Plussize blogger ontwerpt zwemkleding

Plussize blogger ontwerpt zwemkleding

Fashion Katie Sturino: een blogster uit New York was het zat dat ze bij het uitzoeken van zwemkleding altijd gefrustreerd de winkel verliet. Dit is zo herkenbaar voor vele vrouwen waardoor haar eigen ontworpen zwemkleding nu zo’n succes is! Gewoon omdat het zo lekker...

DIY Bruisbal maken

DIY Bruisbal maken

Voor één bruisbal heb je nodig: -2,5 eetlepel citroenzuurpoeder-2,5 eetlepel baking soda-een scheutje badolie met een geur naar keuze-maizena-eventueel kleurstof Je mikt de citroenzuurpoeder en baking soda bij elkaar in een kom en mixt dit. Dan voeg je badolie toe,...

Fashion Nova heeft het slechtste photoshop team!

Fashion Nova heeft het slechtste photoshop team!

Fashion Nova een toffe webshop waar zowel mannen als vrouwen een outfit kunnen shoppen!  Op zich helemaal niets mis mee en ze hebben veel keuze. Echter slaan ze qua foto’s, waarbij ze hun kleding presenteren, de plank mis. We hebben geen idee wie zicht ontfermd over...