fbpx

Mijn naam is Mariët Kimmann, ik woon in het buitengebied van Tilligte en ben 51 jaar. Ik ben getrouwd met Jan en samen hebben we drie nog thuiswonende kinderen van 17, 19 en 21 jaar. Meestal ben ik gek op dit viertal, soms word ik er gék van! Op zulke momenten stap ik met liefde door de tussendeur van ons huis die leidt naar mijn praktijk waar de stilte hoorbaar is en waar lichaam en geest tot rust komen.

Graag wil ik iets met je delen over Voetreflexzone therapie (VRT).

Met VRT ben ik mijn praktijk gestart. Het blijft tot op heden een bijzondere en mooie behandeling c.q. massage. De reacties variëren van klachtvermindering, een prettig gevoel, diepe ontspanning en emotionele ontlading.

Voor alle mensen die niet bekend zijn met VRT, even een korte uitleg. VRT bestaat al duizenden jaren en wordt ook weleens betiteld met accupunctuur zonder naalden. Voeten zijn in het klein een perfecte weergave van ons lichaam. Alle delen van ons lichaam zijn reflexmatig terug te vinden in de voeten. Voor jou beeldvorming; de ene kant van het lichaam, bijvoorbeeld de rechterkant, alle organen, gewrichten, spieren enzovoort zijn reflexmatig terug kunt vinden op je rechtervoet en andersom dus op je linkervoet.

Door de voeten te behandelen met een lichte duim- en vingerdruk gaan er impulsen naar de betreffende organen waardoor lichaamsblokkades worden opgeheven. Het lichaam wordt als het ware gestimuleerd in haar zelf genezende vermogen. Het lichaam komt meer in balans en men zal zich prettiger en meer ontspannen gaan voelen. Het is van belang dat beide voeten onder handen worden genomen.

Jaren geleden kreeg ik een telefoontje van een persoon die graag een VRT behandeling wilde ondergaan. Ik gaf telefonisch een korte uitleg over de VRT en over de vergoeding. De cliënt luisterde aandachtig, maar kwam toen met de vraag of ik hem voor de helft van het geld wilde behandelen als het één voet betrof.

Behoorlijk verbaasd stamelde ik dit niet te kunnen bieden en ik legde nogmaals uit hoe een VRT behandeling werkt. Een paar weken later belt de persoon in kwestie opnieuw. Hij wilde toch graag een afspraak boeken, voor béide voeten. Uiteindelijk is diegene vele keren geweest en verliet hij ontspannen en opgeladen de praktijk op béide voeten!

3 BELANGRIJKE tips bij het uitzoeken van een outfit

3 BELANGRIJKE tips bij het uitzoeken van een outfit

Bij het uitzoeken van een outfit kan je soms al helemaal vastlopen, laat staan als het gaat om een outfit die jouw die ene baan moet geven! Wij begrijpen dat en hebben 3 tips op een rijtje gezet waar je ALTIJD even rekening mee moet houden en goed over na moet denken!...

Hoe zelfvertrouwen je kan helpen met je business

Hoe zelfvertrouwen je kan helpen met je business

We zijn allemaal wel eens onzeker, vooral als wij vrouwen onze maandelijkse issue hebben en ons zelfverzekerde gevoel nergens te vinden is! Als jij een onderneming hebt is zulke onzekerheden helemaal niet handig maar wat helpt nu om je daar een beetje overheen te...

Closet Scan

closet Scan "Ik kijk graag met je mee om alles uit je kast te halen" BoekenJe kast hangt vol met kleding maar leuke setjes maken lukt niet! Je hebt het gevoel dat je een paar kleine tips nodig hebt om zelfstandig in de toekomst te kunnen combineren waarbij je beter en...

Body Scan

Body Scan "Ik kijk graag met je mee om alles uit je figuur te halen" Je bent altijd opzoek naar de perfecte outfit voor die ene meeting maar weet niet waar je aan moet trekken? Je hebt het gevoel dat je een paar kleine tips nodig hebt om zelfstandig in de toekomst te...

1 OP 1 SHOP ADVIES

Het 1 op 1 shop advies aanbod, is er om jouw te helpen bij je kleding keuze. De vragen wat past er goed bij mij en wat trek ik aan? helpen we de wereld uit! Mijn doet ik jou gevoel voor fashion naar een next level te tillen en onzekerheden op het gebied van kleding...

Plussize blogger ontwerpt zwemkleding

Plussize blogger ontwerpt zwemkleding

Fashion Katie Sturino: een blogster uit New York was het zat dat ze bij het uitzoeken van zwemkleding altijd gefrustreerd de winkel verliet. Dit is zo herkenbaar voor vele vrouwen waardoor haar eigen ontworpen zwemkleding nu zo’n succes is! Gewoon omdat het zo lekker...

DIY Bruisbal maken

DIY Bruisbal maken

Voor één bruisbal heb je nodig: -2,5 eetlepel citroenzuurpoeder-2,5 eetlepel baking soda-een scheutje badolie met een geur naar keuze-maizena-eventueel kleurstof Je mikt de citroenzuurpoeder en baking soda bij elkaar in een kom en mixt dit. Dan voeg je badolie toe,...

Fashion Nova heeft het slechtste photoshop team!

Fashion Nova heeft het slechtste photoshop team!

Fashion Nova een toffe webshop waar zowel mannen als vrouwen een outfit kunnen shoppen!  Op zich helemaal niets mis mee en ze hebben veel keuze. Echter slaan ze qua foto’s, waarbij ze hun kleding presenteren, de plank mis. We hebben geen idee wie zicht ontfermd over...