fbpx

Wij (vrouwen) houden van shoppen! Daarnaast houden wij ook van mooie kleding maar het belangrijkste is een goede basis. Hiermee bedoelen we items die iedere vrouw in haar kast moet hebben maar wat zijn die items precies? Zie dit als een checklist van een aantal items die niet in je kast mogen ontbreken.

Shirt:
Deze was niet te missen. Draag deze als top maar ook als onder shirt. Zowel wit als zwart is belangrijk om te hebben. Simpel shirt op een jeans is altijd good to go!


Blazer:

Voor een zowel klassieke als stoere look moet je dit item in je kast hebben. Daarnaast kan een blazer richting de zomer ook gedragen worden als jas, hebben dus!


Black dress:

Deze is wellicht voor iedere vrouw het belangrijkste om te hebben! Waarom? Je hebt een onverwacht feestje, weet niet wat je aan moet?! Een zwarte jurk is altijd een goed idee. Draag deze met hakken of boots, voor verschillende gelegenheden kan je deze jurk aantrekken.


Jeans:

Er zijn weinig vrouwen die geen jeans in hun kast hebben liggen! En terecht, jeans is natuurlijk ontzettend belangrijk. Ben je op zoek naar welk model jeans het beste bij je figuur past? “Welke jeans past het beste bij je figuur?

 

Zwarte broek:
Ook deze zullen veel vrouwen wel in hun kast hebben. Wellicht heb je er meerdere, wij weten wel waarom? Je draagt deze gewoon ontzettend veel. Sneakers, hakken, boots, alles kan!


Witte blouse:

Dit is zeker een must-have voor in je kast. Voor een sollicitatiegesprek tot een babyshower, een witte blouse kan altijd! Combineer je witte blouse met een rok, dan ga je voor de klassieke look. De witte blouse met je basic jeans is ontzettend trendy en zit ook nog eens heerlijk, shoppen maar!3 BELANGRIJKE tips bij het uitzoeken van een outfit

3 BELANGRIJKE tips bij het uitzoeken van een outfit

Bij het uitzoeken van een outfit kan je soms al helemaal vastlopen, laat staan als het gaat om een outfit die jouw die ene baan moet geven! Wij begrijpen dat en hebben 3 tips op een rijtje gezet waar je ALTIJD even rekening mee moet houden en goed over na moet denken!...

Hoe zelfvertrouwen je kan helpen met je business

Hoe zelfvertrouwen je kan helpen met je business

We zijn allemaal wel eens onzeker, vooral als wij vrouwen onze maandelijkse issue hebben en ons zelfverzekerde gevoel nergens te vinden is! Als jij een onderneming hebt is zulke onzekerheden helemaal niet handig maar wat helpt nu om je daar een beetje overheen te...

Closet Scan

closet Scan "Ik kijk graag met je mee om alles uit je kast te halen" BoekenJe kast hangt vol met kleding maar leuke setjes maken lukt niet! Je hebt het gevoel dat je een paar kleine tips nodig hebt om zelfstandig in de toekomst te kunnen combineren waarbij je beter en...

Body Scan

Body Scan "Ik kijk graag met je mee om alles uit je figuur te halen" Je bent altijd opzoek naar de perfecte outfit voor die ene meeting maar weet niet waar je aan moet trekken? Je hebt het gevoel dat je een paar kleine tips nodig hebt om zelfstandig in de toekomst te...

1 OP 1 SHOP ADVIES

Het 1 op 1 shop advies aanbod, is er om jouw te helpen bij je kleding keuze. De vragen wat past er goed bij mij en wat trek ik aan? helpen we de wereld uit! Mijn doet ik jou gevoel voor fashion naar een next level te tillen en onzekerheden op het gebied van kleding...

Plussize blogger ontwerpt zwemkleding

Plussize blogger ontwerpt zwemkleding

Fashion Katie Sturino: een blogster uit New York was het zat dat ze bij het uitzoeken van zwemkleding altijd gefrustreerd de winkel verliet. Dit is zo herkenbaar voor vele vrouwen waardoor haar eigen ontworpen zwemkleding nu zo’n succes is! Gewoon omdat het zo lekker...

DIY Bruisbal maken

DIY Bruisbal maken

Voor één bruisbal heb je nodig: -2,5 eetlepel citroenzuurpoeder-2,5 eetlepel baking soda-een scheutje badolie met een geur naar keuze-maizena-eventueel kleurstof Je mikt de citroenzuurpoeder en baking soda bij elkaar in een kom en mixt dit. Dan voeg je badolie toe,...

Fashion Nova heeft het slechtste photoshop team!

Fashion Nova heeft het slechtste photoshop team!

Fashion Nova een toffe webshop waar zowel mannen als vrouwen een outfit kunnen shoppen!  Op zich helemaal niets mis mee en ze hebben veel keuze. Echter slaan ze qua foto’s, waarbij ze hun kleding presenteren, de plank mis. We hebben geen idee wie zicht ontfermd over...