fbpx

We zijn allemaal wel eens onzeker, vooral als wij vrouwen onze maandelijkse issue hebben en ons zelfverzekerde gevoel nergens te vinden is!

Als jij een onderneming hebt is zulke onzekerheden helemaal niet handig maar wat helpt nu om je daar een beetje overheen te zetten?

Stap uit je comfort zone:
Dat is namelijk waar de meeste vrouwen zichzelf in stoppen maar doe dit niet! Zodra jij uit je comfort zone komt zal je zien dat het makkelijker verloopt als je in de eerste instantie zal verwachten.

Complimenten:
Het is altijd leuk om een complimentje te krijgen maar iemand een compliment geven zal je ook zeker helpen!

De maatschappij is soms erg negatief en iedereen vind altijd wel iets van je! Vooral als je ondernemer bent is het soms erg incasseren. Soms terecht en soms onterecht. Dan is het des ter fijner om eens een complimentje te krijgen en ook te geven! Doe het gewoon, het zal nooit negatief uitpakken!

Zelfverzekerd in je kleding:
Het is belangrijk dat je een outfit draagt die je zelf mooi vind maar die ook lekker zit. Uit onderzoek is zelf bewezen dat als je kleding draagt waar jezelf tevreden mee bent, je het ook gaat uitstralen. Maak dus bewuste keuzes en vind kleding wat bij je past.

Ga sporten:
Sporten helpt natuurlijk bij een mooi en strak lichaam maar het doet mentaal ook ontzettend veel. Bij kickboksen bijvoorbeeld. Je krijgt een betere houding en wordt ook nog een stuk zelfverzekerder.

Vraag advies:
Soms kan je niet anders dan een beetje advies vragen. Zie het niet als falen maar juist aan een eerste stap in de goede richting. Je kan niet overal alles gespecialiseerd in zijn dus soms is het fijn wat handvaten te krijgen. Voel je niet bezwaard en maak de stap na een betere versie van jezelf!

Lees ook: