fbpx

Let’s meet!

Hey ondernemende vrouw, wat trek jij aan naar je volgende meeting, presentatie of vergadering? 

Denk hier goed over na want je krijgt nooit een tweede kans om een goede eerste indruk achter te laten. Dit kan je voorkomen door te beginnen met de perfecte outfit te kiezen.

Is mode niet zo je ding? Ik help je graag om er ook van te leren houden. Vind jij het lastig om je eigen stijl te bepalen en om de perfecte outfit te vinden die past bij je figuur?

Ik leer je op een persoonlijke manier je eigen weg te vinden op het gebied van mode zodat jij in de toekomst lekkerder in je kleding zit. Letterlijk en figuurlijk!

Body scan

Je bent altijd opzoek naar de perfecte outfit maar weet niet waar je moet beginnen! Je hebt het gevoel dat je een paar kleine tips nodig hebt om zelfstandig in de toekomst te kunnen shoppen waarbij je beter en gerichter opzoek kan gaan naar kleding. 
Je steekt veel tijd in het zoeken naar een outfit maar krijgt nooit dat complimentje.
Relaxt! Want ik ben er om je te helpen. 
Lees verder..

1 op 1 shop advies

Heb je meer nodig dan alleen advies? Wil je er graag modieus en representatief uitzien, maar heb je er moeite mee de juiste combinaties te maken? Ben je veel tijd kwijt tijdens het shoppen zonder resultaat of met veel miskopen? Boek dan de 1 op 1 shop advies sessie! Ik geeft je kledingadvies Wat zowel op je lichaam als op je karakter is afgestemd. Ik leer je hoe je diverse kledingstukken goed kunt combineren, welke kledingstijl en kleuren bij je passen en hoe je de nieuwste trends kunt toepassen. Maar ook welke kleding het best de sterke punten van jouw lichaam benadrukken en hoe je minder sterke punten camoufleert. Lees verder..

Bekijk de opties

Download het GRATIS E-Book

Boek een body scan

Boek een closet scan

Bekijk onze portfolio