fbpx

REVELINCH het online platform waar iedere vrouwelijke ondernemer terecht kan voor een flinke dosis mode en beauty.

Gevestigd in Nederland vormt REVELINCH een bundel van deze aspecten en linken we ons aan vrouwen tussen de 20&40 jaar.

Amuseren, entertainen en educeren is waar REVELINCH voor staat.
Be ladylike, laugh hard, live your life and love fashion

Jennifer Serena – CEO
30 jaartjes jong en sinds 2018 druk met concepten bedenken, maken en ontwikkelen voor Revelinch. Ik hou van schrijven en mijn vriend waarmee ik 1,5 jaar samen ben. Die probely ook wel eens gek wordt van mijn impulsieve aankopen want ik shop graag… online! Het liefste ben ik samen met hem. Mijn familie is alles  en ik hou van mijn vrienden.

Als klein meisje deed ik de “post uitpak scenes” na van Telekids want dat vond ik magisch! Iedere week ontwikkelen vind ik leuk en doe ik mijn best om de beste combinaties te maken tussen humor, mijn nieuwsgierigheid en jullie te amuseren!

Mariët Kimmann – Eigenaar Praktijk Mariët
Getrouwd met Jan en samen hebben we drie nog thuiswonende kinderen van 17, 19 en 21 jaar. Meestal ben ik gek op dit viertal, soms word ik er gék van! Op zulke momenten stap ik met liefde door de tussendeur van ons huis die leidt naar mijn praktijk waar de stilte hoorbaar is en waar lichaam en geest tot rust komen. 

Praktijk Mariët is eigenlijk een verlengde van mijn loopbaan in de zorg- en hulpverlening en mijn liefde voor en interesse in mensen. En hoewel ik mijn werk 25 jaar met veel plezier uitoefende wilde ik méér…; anders, persoonlijker, diepgaander en gerichter.
(www.praktijkmariet.nl).